Over ons

Heeft u ook zo’n overlast van die vieze en stinkende groenbak / restafvalbak? Wij maken hier voor u definitief een einde aan!

Woont u in de gemeente Nijmegen, Cuijk, Malden, Mook, Molenhoek, Heilig Landstichting of Lent? Dan komen wij uw groenbak / restafvalbak graag voor u schoonmaken. U laat de groenbak / restafvalbak op de dag waarop deze wordt geleegd tot 18.00 uur staan op de daarvoor bestemde plaats. Wij komen dezelfde dag langs en maken de bak zeer grondig voor u schoon.

Dit doen wij met onze professionele reinigingswagens die zijn voorzien van een geheel geautomatiseerd hogedruk systeem. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Wij werken geheel zonder toevoeging van chemicaliën en dus absoluut 100% milieuvriendelijk!

Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons per post een startdatum van de reiniging alsmede een adressticker voor op uw bak. Tevens kunt u vanaf dan uw reinigingsschema, waarop u kunt zien wanneer wij uw bak komen reiningen, downloaden via onze website.

Zo eenvoudig is het, en meer hoeft u niet te doen!

Onze sterke punten

Betrouwbaarheid.

Wij komen altijd volgens afspraak langs om uw bak te reinigen. In de afgelopen 16 jaar hebben wij nog geen enkele reiniging overgeslagen.

Zeer scherpe prijs.

Wij hanteren gegarandeerd de scherpste prijs en zijn tot wel 35% goedkoper dan andere aanbieders.

De hoogste kwaliteit.

De hoogste kwaliteit is bij ons gegarandeerd. De binnenkant van uw bak wordt weer helemaal schoon, dus ook geen vieze aanslag meer.

Klantvriendelijkheid.

Wij vinden het op alle gebied zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Een goede en vriendelijke klantenservice is hier bij vanzelfsprekend.


Aanmelden gaat eenvoudig en snel. Klik op aanmelden in het menu.

Laat maden en stankoverlast in de kliko reinigen en schoonmaken door de groenbakreiniger
“Fantastisch jullie hebben je zaken op orde. En de service is top”
R. Vreuls
Uw kliko en grijze container laten reinigen en schoonmaken door de groenbakreiniger Uw gft bak en restafvalbak laten reinigen en schoonmaken door de groenbakreiniger