Reviews van onze klanten

“Nog nooit zo schoon geweest.”

Bij deze wil ik vermelden dat ik erg tevreden ben over jullie service/werkzaamheden. Mijn groenbak is, ondanks jarenlange reiniging door andere aanbieders, nog nooit zo schoon geweest.

Merijn, 07-10-2022


“Fantastisch jullie hebben je zaken op orde. En de service is top”

Ik heb een abonnement bij jullie om mijn groenbak te laten reinigen. Gisteren was dat niet gebeurd. Toen ik daar vanochtend over belde, konden jullie mij vertellen waarom dat niet gebeurd was en beloofden mij bovendien om vandaag alsnog iemand langs te sturen voor de reiniging. Ook hing ik niet minutenlang in de wachtrij met een irritant muziekje voordat de telefoon werd opgenomen. Inmiddels is de bak schoon en maken jullie beloftes dus ook waar. Hier word ik blij van.

R. Vreuls, 09-09-2022


“Wij zijn zeer tevreden met de reiniging van onze Groenbak”

Wij zijn zeer tevreden met de reiniging van onze Groenbak. Na lange tijd gemopper over de kwaliteit van de service van de vorige aanbieder naar uw bedrijf overgestapt .Een wereld van verschil zeker in deze warme zomermaanden. Wij bevelen uw bedrijf graag aan!

Els, 19-08-2022


Laat maden en stankoverlast in de kliko reinigen en schoonmaken door de groenbakreiniger
“Fantastisch jullie hebben je zaken op orde. En de service is top”
R. Vreuls
Uw kliko en grijze container laten reinigen en schoonmaken door de groenbakreiniger Uw gft bak en restafvalbak laten reinigen en schoonmaken door de groenbakreiniger