Reviews van onze klanten

“Super bedankt !”

Heel fijn dat het gelukt is om vandaag toch mijn groencontainer zonder adressticker te reinigen! Brandschoon stond ie voor de deur. Super bedankt!

Dinara, 28-06-2021


“Superbedankt”

Superbedankt voor het alsnog reinigen van onze groenbak. Doordat de DAR het deksel vervangen had en er tijdens het reguliere ophaalschema geen sticker meer op zat, was hij toen niet gereinigd. Deze week echter alsnog. Superfijn zeker met dit warme weer! Nogmaals superbedankt en een heel fijn weekend!

Mariƫlle, 07-06-2021


“Cleanprofs maanden niet geweest.”

Vandaag is naar tevredenheid onze container eindelijk weer eens gereinigd. Hier voor zaten wij bij Cleanprofs, die zijn maanden niet meer geweest. Onze container was daarom nog wat extra vies en er zat nog aardig wat afval in. Ik heb jullie schoonmaker hier op aangegeven wat het verhaal was. Hij heeft daarom de moeite genomen het echt even goed schoon te maken. Mijn complimenten daar voor.

Wesley, 26-03-2021


Laat maden en stankoverlast in de kliko reinigen en schoonmaken door de groenbakreiniger
“Wij zijn zeer tevreden met de reiniging van onze Groenbak”
Els
Uw kliko en grijze container laten reinigen en schoonmaken door de groenbakreiniger Uw gft bak en restafvalbak laten reinigen en schoonmaken door de groenbakreiniger